EETWINKEL VERZOT

Recentebeoordeling


5 sterren uit 441 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetwinkel Verzot. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 13:42 Everything is always delicious, I'm so sad you are planing to sell the business, who will make these amazing sandwiches when you leave, but I'm happy you want to go though a new and exciting adventure, I hope it's in tilburg
17 feb 2024 om 19:26 Zo lekker dat ik de volgende dag opnieuw heb besteld om mijn vriend ook te laten proeven. Heerlijk was het! Supersnel bezorgd ook.
16 feb 2024 om 16:00 Heeerlijke broodjes!
5 feb 2024 om 11:41 Heerlijke broodjes zoals altijd......
3 feb 2024 om 20:09 Super lekker broodje... Vers en goede kwaliteit Kwaliteit
1 feb 2024 om 14:27 Precies op tijd geleverd voor onze lunchpauze en heerlijk als altijd! Het persoonlijke berichtje op de tas is ook altijd leuk!
30 dec 2023 om 23:47 Bedankt weer voor de heerlijke broodjes en die balsamico uitjes ... subliem! Fijne jaarwisseling!
29 dec 2023 om 18:40 Perfect every time!
20 dec 2023 om 15:48 Super vers/knapperig brood dat heerlijk was belegd, en dat voor < 10 euro. Én een handgeschreven wens voor de feestdagen op de verpakking, daar word ik blij van!
12 dec 2023 om 13:48 Als altijd top! Was weer lekker
2 dec 2023 om 16:32 Duurde een uur voordat mijn bestelling er was, terwijl er 20-45 min stond. Daarbij mega karig belegd voor de prijs! Prijs-kwaliteit is echt bizar. Bestel voortaan weer bij Subway waar je tenminste een vol en goed belegd broodje krijgt (goedkoper!).
1 dec 2023 om 15:47 Heel erg lekker!